Panou dus,coloane dus

Panourile de dus sunt realizate din inox avand 4 functii (duze superioare, duze hidromasaj frontale, dus de mana cu furtun si pipa cada). Duzele hidromasaj precum si cele superioare sunt realizate din silicon pentru a preveni depunerile de calcar.
Culori disponibile : satin , cromat , gold , cupru .
Garantie 24 luni .
Livrare prin curier .

Grid View:
-19%
Quickview

Panou dus trei functii Gold ESN03G

(0)
Orders (0)
329,00 Lei 404,60 Lei

Panou dus - trei functii dus, cada si para dus montare cabina dus are integrate urmatoarele functii pentru cada si dus:Para dus mobila gold cu design slim alimentata cu furtun dusPara dus centrala, montata pe coloana de dus principala cu design slim si aspect gold luciosPipa baterie cu functia cadaColoana de dus a panoului este compusa din doua seg..

-14%
Quickview

Baterie Coloana dus Cromat PAN03c

(0)
Orders (0)
329,00 Lei 380,80 Lei

Baterie Coloana dus CROMAT PAN03C cu trei functii echipat cu cartus ceramic.-Para dus de mana culoare CROM se fixeaza pe suportul culisant de pe axul central al panoului dus-Coloana de dus culoare CROM icu para dus mare.garantie 24 luniLivrare in 24-48 ore.Retur gratuit...

-23%
Quickview

Baterie Coloana Dus Inox Satinat PAN03 s

(0)
Orders (1)
329,00 Lei 428,40 Lei

Panou dus - trei functii dus, cada si para dus montare cabina dus are integrate urmatoarele functii pentru cada si dus:Para dus mobila inox satinat cu design slim alimentata cu furtun dusPara dus centrala, montata pe coloana de dus princpala cu design slim si aspect inox satinatPipa baterie cu functia cadaColoana de dus a panoului este compusa din ..

-35%
Quickview

Coloana de dus cu trei functii negru antichizat

(0)
Orders (0)
620,00 Lei 950,81 Lei

Coloana de dus este realizata din alama sanitara material fiabil ce confera fiabilitate in utilizare si pastreaza finisajul retro dark timp indelungat.Coloana dus bronz antichizat pentru bateria de cadaColoana dus din alama cu doua functii de dusColoana se ataseaza la bateria de cada sau si formeaza impreuna cu ea un sistem antichizat cu 3 functii ..

-33%
Quickview

Coloana dus trei funtii antichizat

(0)
Orders (0)
620,00 Lei 928,20 Lei

Coloana de dus este realizata din alama sanitara material fiabil ce confera biabilitate in utilizare si pastreaza finisajul retro dark timp indelungat.Coloana dus bronz antichizat pentru bateria de cadaColoana dus din alama cu doua functii de dusColoana se ataseaza la bateria de cada sau si formeaza impreuna cu ea un sistem antichizat cu 3 functii ..

-19%
Quickview

Panou Coloana dus Negru Gold PAN03N

(0)
Orders (1)
329,00 Lei 404,60 Lei

Baterie Coloana dus Negru/gold PAN03N cu trei functii echipat cu cartus ceramic.-Para dus de mana culoare neagra se fixeaza pe suportul culisant de pe axul central al panoului dus-Coloana de dus culoare neagra cu elemente aurii cu para dus mare.garantie 24 luniLivrare in 24-48 ore.Retur gratuit...

-21%
Quickview

Panou Dus Trei Functii Rose Gold ESN03RG

(0)
Orders (0)
329,00 Lei 416,50 Lei

Panou Dus Trei Functii Rose Gold ESN03RGPanou dus - trei functii dus, cada si para dus montare cabina dus are integrate urmatoarele functii pentru cada si dus:Para dus mobila Rose gold cu design slim alimentata cu furtun dusPara dus centrala, montata pe coloana de dus principala cu design slim si aspect Rose gold luciosPipa baterie cu functia cadaC..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)